Brasschaat

Diascanner beschikbaar in de bibliotheek

Heb je thuis nog vele dia's en negatieven liggen en zou je het jammer vinden om al deze jeugdherinneringen weg te gooien?

Kom naar de bib en gebruik onze diascanner. Met één klik scan je een dia en zet je deze om in een digitaal fotobestand. Deze fotobestanden kan je later gebruiken om slideshows of fotoboeken te maken.

De diascanner kan je opvragen aan de inschrijfbalie. Deze kan enkel gebruikt worden in de bibliotheek en mag niet mee naar huis worden genomen.

Wat heb je nodig: je identiteitskaart als waarborg, dia's en negatieven, een SD-kaart (dit is een geheugenkaart van een fototoestel).

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Poëzieweek

Tijdens de poëzieweek zet de bibliotheek zoals gebruikelijk haar aantrekkelijke poëziecollectie in de kijker en opent met de prijsuitreiking van haar poëziewedstrijd "Dichter in Beeld" ook de tentoonstelling met de winnende gedichten en hun bijhorende foto's. Lees verder

20/1 Nacht van de lezer - favoriete boekfragmenten

Zaterdagavond 20 januari heeft De Lezer zijn dertigste verjaardag gevierd in stijl en met de vele vrienden van het boek die wij de voorbije jaren hebben mogen ontmoeten. In samenwerking met de openbare bibliotheek en Cultuurcentrum Brasschaat organiseren wij ‘De Nacht van de Lezer’. Wij vroegen literatuurliefhebbers naar hun favoriete pagina en hun antwoord op volgende vraag: ‘Waarom heeft die ene bladzijde, dat ene fragment uit een boek, krant, tijdschrift u ooit zo geraakt?’ Lees verder
Meer nieuws