Brasschaat

Diascanner beschikbaar in de bibliotheek

gepost op: 3 mei 2013

Heb je thuis nog vele dia's en negatieven liggen en zou je het jammer vinden om al deze jeugdherinneringen weg te gooien?

Kom naar de bib en gebruik onze diascanner. Met één klik scan je een dia en zet je deze om in een digitaal fotobestand. Deze fotobestanden kan je later gebruiken om slideshows of fotoboeken te maken.

De diascanner kan je opvragen aan de inschrijfbalie. Deze kan enkel gebruikt worden in de bibliotheek en mag niet mee naar huis worden genomen.

Wat heb je nodig: je identiteitskaart als waarborg, dia's en negatieven, een SD-kaart (dit is een geheugenkaart van een fototoestel).

voordat ze op de site verschijnen.

Kom met je vragen naar het Digitaal Spreekuur

Wil je je boeken online verlengen of reserveren, maar weet je niet waar te beginnen? Heb je vragen over e-mail, Facebook, Skype of wifi? Kom naar het Digitaal Spreekuur in de hoofdbib voor gratis digitale hulp en advies. Samen zoeken we een oplossing voor je vraag of probleem. Lees verder