12/03 Literair café: Diane Broeckhoven en Walter van den Broeck

Een dubbelgesprek

Van Diane Broeckhoven verscheen najaar 2019 Kroniek van een overzichtelijk jaar, een erg persoonlijk dagboek waarin ze terugblikt op hoogte- en dieptepunten uit 2018.

Walter van den Broeck publiceerde in dezelfde periode Niets voor de familie, het verhaal van de zoektocht naar zijn stiefoom Jaak Jacobs, architect, antiquair en stiefvader van de dichter Hugues C. Pernath.

Diane Broeckhoven en Walter van den Broeck lazen elkaars boek en praten erover in het literair café.

Reserveer tijdig je ticket. In de Remise (nieuwe locatie) is slechts plaats voor 80 personen!

Diane_Broeckhoven_en_Walter_van_den_Broeck.jpg

De Literair Café formule is een organisatie van De Lezer vzw, de gemeentelijke bibliotheek en Cultuurcentrum Brasschaat. Met steun van Literatuur Vlaanderen.