19/11 Literair café: Luuk Gruwez

Luuk Gruwez praat over Het land van de handen met Piet Piryns.

Ruim twintig na zijn autobiografische boek Het land van de wangen verscheen in de prestigieuze reeks Privé-Domein een vuistdikke verzameling van brieven, dagboeknotities en dromen waarin Luuk Gruwez terugkeert naar het westen, waar hij opgroeide en waar de jongen die hij was en de man die hij is elkaar de hand reiken.

Luuk Gruwez © Mieke Deferme
© Mieke Deferme

www.luukgruwez.be

Extra info:

De literaire cafés zullen plaatsvinden in Theaterzaal Hemelhoeve, Azalealaan 1, 2930 Brasschaat. In de zaal zullen de geldende corona veiligheidsmaatregelen strikt worden toegepast. Er is geen pauze.

Er wordt overlegd met de uitbaters van Taverne Hemelhoeve zodat het publiek daar na de voorstelling nog kan napraten. (uiteraard met registratie en naleving van alle corona veiligheidsnormen)

We voorzien handgel en een met plexi wand beveiligde plek waar eventueel boeken aangekocht en gesigneerd kunnen worden.

Kaartjes voor de literaire cafés kunnen enkel via het Cultuurcentrum besteld worden.  Reserveren is verplicht!      Als het evenement uitverkocht is, kan je je aanmelden voor de wachtlijst.

De Literair Café formule is een organisatie van De Lezer vzw, de gemeentelijke bibliotheek en Cultuurcentrum Brasschaat. Met steun van Literatuur Vlaanderen.