22/10 Literair café: Diane Broeckhoven en Walter van den Broeck

Een dubbelgesprek

Van Diane Broeckhoven verscheen najaar 2019 Kroniek van een overzichtelijk jaar, een erg persoonlijk dagboek waarin ze terugblikt op hoogte- en dieptepunten uit 2018.

Walter van den Broeck publiceerde in dezelfde periode Niets voor de familie, het verhaal van de zoektocht naar zijn stiefoom Jaak Jacobs, architect, antiquair en stiefvader van de dichter Hugues C. Pernath.

Diane Broeckhoven en Walter van den Broeck lazen elkaars boek en praten erover in het literair café.

Diane_Broeckhoven_en_Walter_van_den_Broeck.jpg

Extra info:

De literaire cafés zullen plaatsvinden in Theaterzaal Hemelhoeve, Azalealaan 1, 2930 Brasschaat. In de zaal zullen de geldende corona veiligheidsmaatregelen strikt worden toegepast. Er is geen pauze.

Er wordt overlegd met de uitbaters van Taverne Hemelhoeve zodat het publiek daar na de voorstelling nog kan napraten. (uiteraard met registratie en naleving van alle corona veiligheidsnormen)

We voorzien handgel en een met plexi wand beveiligde plek waar eventueel boeken aangekocht en gesigneerd kunnen worden.

Kaartjes voor de literaire cafés kunnen enkel via het Cultuurcentrum besteld worden.  Reserveren is verplicht!      Als het evenement uitverkocht is, kan je je aanmelden voor de wachtlijst.

De Literair Café formule is een organisatie van De Lezer vzw, de gemeentelijke bibliotheek en Cultuurcentrum Brasschaat. Met steun van Literatuur Vlaanderen.