Boek
Nederlands

Verlost van verleiding : een praktisch 5-stappenplan

Arno Monsecour (auteur)
+1
Verlost van verleiding : een praktisch 5-stappenplan
×
Verlost van verleiding : een praktisch 5-stappenplan Verlost van verleiding : een praktisch 5-stappenplan

Verlost van verleiding : een praktisch 5-stappenplan

Misschien herken je het wel: je kijkt naar je favoriete serie met een kommetje chips erbij, en voor je het weet is de hele zak leeg. Een schuldgevoel overvalt je en je maakt jezelf voor de zoveelste keer wijs dat je vanaf morgen de verleiding wel zult weerstaan.

Arno Monsecour is diëtist en ontwikkelde een wetenschappelijk onderbouwd programma waarin hij mensen begeleidt naar een gezonder

Onderwerp
Vermageren, Dieetleer
Titel
Verlost van verleiding : een praktisch 5-stappenplan
Auteur
Arno Monsecour
Taal
Nederlands
Uitgever
Tielt: Lannoo, 2021
200 p. : ill.
ISBN
9789401471435 (paperback)

Over Arno Monsecour

Arno Monsecour (Gent, 19 januari 1996) is een voormalig Belgisch voetballer.

Biografie

Monsecour is een jeugdproduct van KSC Lokeren. Op 8 augustus 2014 zat hij voor het eerst op de bank van de eerste ploeg voor de competitiewedstrijd tegen KRC Genk, maar spelen deed hij niet. Zijn officiële debuut maakte hij pas op 18 februari 2017, toen hij tegen KV Mechelen in de 86e minuut mocht invallen voor de geblesseerde Branislav Ninaj. Monsecour speelde in zijn debuutseizoen uiteindelijk zes competitiewedstrijden. In het seizoen 2017/18 raakte hij aan tien competitiewedstrijden. Nadien slaagde hij er echter niet in om verder door te breken bij Lokeren.

Al tijdens zijn actieve voetbalcarrière startte hij een eigen praktijk als zelfstandig diëtist. In 2021 bracht hij het boek 'Verlost van Verleiding' uit.

Clubstatistieken

PrivéLees verder op Wikipedia