Boek
Nederlands

Ik rijm, rijm, rijm

Elle Van Lieshout (auteur), Erik Van Os (auteur)
+1
Ik rijm, rijm, rijm
×
Ik rijm, rijm, rijm Ik rijm, rijm, rijm
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Rijm mee met Mik en Roos. Versjes, stripjes, rijmpjes, grapjes en liedjes. Oplopend AVI-niveau van Start t/m M4. Vanaf ca. 6 jaar.
Extra onderwerp
Versjes
Leesniveau
AVI M3, AVI E3, AVI 2, AVI 3
Titel
Ik rijm, rijm, rijm / met tekst van Elle van Lieshout, Erik van Os, Maria van Eeden ... [et al.] ; met ill. van Claudia Verhelst, Hugo van Look, Paula Gerritsen ... [et al.]
Auteur
Elle Van Lieshout Erik Van Os
Taal
Nederlands
Editie
3
Uitgever
Tilburg: Zwijsen, 2013 | Andere uitgaves
57 p. : ill.
Aantekening
Deze versjes zijn eerder verschenen in de serie Boeken vol versjes
ISBN
9789048710546 (hardback)

Besprekingen

In dit boek vind je versjes, stripjes, rijmpjes, grapjes en liedjes op maat voor beginnende lezers (AVI-Start t/m M4). De versjes in dit boek zijn eerder verschenen in delen van de serie 'Boeken vol versjes'*. Deze serie is op maat gemaakt en ze sluit aan bij de kernen van Veilig leren lezen. Verschillende auters waaronder het schrijversduo Erik van Os en Elle van Lieshout, Maria van Eeden en Bette Westera schreven mee aan de serie. Het lezen van dit boek bevordert het leesplezier, stimuleert de creativiteit en vergroot de woordenschat. Ook het samenlezen wordt gestimuleerd. Het boek is veelvuldig geïllustreerd met mooie kleurrijke verfillustraties van diverse illustratoren. Achterin staan tips voor kinderen om zelf de mooiste versjes met tekeningen te maken. Kortom, een aanwinst in de kast voor eerste leesboekjes. Vanaf ca. 6 jaar.