Dvd
Nederlands

Ghost Rockers on tour. 2

Ghost Rockers (uitvoerder)

Ghost Rockers on tour. 2

Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar, Vanaf 12-14 jaar
Theatervoorstelling waarin de Ghost Rockers tijdens hun concert te maken krijgen met een verwarde jongeman. De vrienden moeten zijn mysterie oplossen. Vanaf ca. 12 jaar.
Titel
Ghost Rockers on tour. 2
Uitvoerder
Ghost Rockers
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2018
1 dvd-video
Speelduur
ca. 75 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
5051083125246

Besprekingen

Registratie van de tweede theatershow* van de band Ghost Rockers, bekend van de jeugdserie** van Ketnet. Jonas, Charlotte (Charlie), Jimmy, Alex en Mila volgen hun opleiding aan de DAM Academie (school voor dans, acteren en muziek). Tijdens hun eerste jaar vonden zij in een verboden vleugel van het gebouw muziekinstrumenten die vanzelf beginnen te spelen als zij ze beetpakken, het begin van hun band de Ghost Rockers. Tijdens het concert duikt er een verwarde jongeman op die Prosper heet. Hij heeft een speciale reden waarom hij tijdens het concert ronddwaalt. Samen met de jongens en meisjes in de zaal én met de hulp van de Freebirds, de oorspronkelijke bezitters van de geheimzinnige instrumenten, proberen de bandleden dit mysterie op te lossen. Een spannende voorstelling met veel oude en nieuwe liedjes. Er zijn ook elf boeken bij de serie verschenen. Vanaf ca. 12 jaar.

Over Ghost Rockers

Ghost Rockers was een televisie-jeugdserie uit 2014, geproduceerd door Studio 100. De afleveringen worden in België uitgezonden op Ketnet en in Nederland op RTL Telekids en Nickelodeon. Sinds juni 2015 zendt NRK Super (Noorwegen) het eerste seizoen uit. Vanaf eind juli 2015 zou Ghost Rockers ook te zien zijn in Hongarije, Tsjechië, Slowakije, Roemenië en Moldavië op de kinderzender Megamax.

Na de vierde reeks hebben de Ghost Rockers nog twee zomers opgetreden. Op 31 augustus 2019 zijn ze definitief gestopt.

Verhaal

Wording

Wanneer Ghost Rockers was bedacht, zette Studio 100 Galaxy Park, de serie op Ketnet die in 2011 begon, stop. De serie werd stopgezet in 2017, met 4 opvolgende seizoenen, 4 albums en 1 film. In september 2018 begon Campus 12, de opvolger van Ghost Rockers.

Seizoen 1

De vijf jongeren Mila, Jonas, Charlie, Jimmy en…Lees verder op Wikipedia