Boek
Engels

Wool

Hugh Howey (auteur)
Bevat
Titel
Wool
Auteur
Hugh Howey
Taal
Engels
Editie
1
Uitgever
London: Arrow books, 2013
563 p.
ISBN
9781780891248 (paperback) 9780099580485 (paperback)

Andere talen:

Over Hugh Howey

Hugh C. Howey is een Amerikaanse auteur van sciencefictionboeken. Hij is vooral bekend van de Silo-serie.

Biografie

Hij heeft in zijn leven veel gereisd en veel verschillende baantjes gehad en altijd in zijn vrije tijd sciencefiction geschreven.. Hij heeft zijn boeken in eigen beheer uitgegeven, na het grote succes zijn ze ook uitgegeven door een grote uitgever. De ebookrechten heeft hij wel zelf behouden. Hij woont in Jupiter in de staat Florida met zijn gezin.

Bibliografie

Romans en novelles
  • Half Way Home (2010)
  • The Plagiarist (2011)
  • The Hurricane (2011)
  • I, Zombie (2012)
  • The Walk Up Nameless Ridge (2012)
  • Promises of London (2014)
  • Glitch (2014)
  • Second Suicide (2014)
  • The Shell Collector (2014)
De Bern-saga
Lees verder op Wikipedia