Dvd
Engels

Jungle cruise

Jaume Collet-Serra (regisseur), Dwayne Johnson (acteur), Emily Blunt (acteur)
Titel
Jungle cruise
Regisseur
Jaume Collet-Serra
Acteur
Dwayne Johnson Emily Blunt 1983-
Componist
James Newton Howard 1951-
Taal
Engels
Uitgever
Disney DVD, © 2021
1 dvd-video
Oorspr. opname
2021
Speelduur
ca. 124 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans, audiodescriptie in het Engels Ondertiteling: Nederlands, Frans, Deens, Fins, Noors, Zweeds, Spaans, Engels voor slechthorenden
EAN
8717418598457 8717418575014

Over Jaume Collet-Serra

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Vicky Carras

Jaume Collet-Serra (Sant Iscle de Vallalta, 23 maart 1974) is een Spaans filmregisseur.

Biografie

Collet-Sera regisseerde de horrorfilm-remake House of Wax uit 2005, de psychologische thriller Orphan uit 2009 en de actiethrillers Unknown uit 2011, Non-Stop uit 2014, Run All Night uit 2015 en The Shallows uit 2016.

Filmografie

  • 2005: House of Wax
  • 2007: Goal II : Living the Dream
  • 2009: Orphan
  • 2011: Unknown
  • 2012: The River (tv-serie, seizoen 1, afl. 1 en 2)
  • 2014: Non-Stop
  • 2015: Run All Night
  • 2016: The Shallows
  • 2018: The Commuter
  • 2021: Jungle Cruise

Suggesties