Boek
Nederlands

Voor altijd de jouwe

Jennifer Probst (auteur), Renée De Graaf (vertaler)

Het derde en laatste deel van een verslavende serie over liefdes aan zee, romantische verwikkelingen en het perfecte vleugje erotiek

In het schilderachtige strandstadje Cape May runnen drie zussen een exclusief huwelijksbureau om hun klanten de ultieme sprookjesbruiloft te bezorgen. Maar is er voor de zussen zelf ook een happy end weggelegd?

Taylor Sunshine en Pierce Powers zijn al

Titel
Voor altijd de jouwe
Auteur
Jennifer Probst
Vertaler
Renée De Graaf
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Forever in Cape May
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, © 2021
361 p.
ISBN
9789022591505 (paperback)

Besprekingen

Taylor Sunshine, die met haar twee zussen het succesvolle weddingplanner-bedrijf Sunshine Bridal heeft in Cape May (Jersey), wil meer dan trouwerijen organiseren. Ze schildert en krijgt de kans haar schilderijen in Parijs te exposeren. Het betekent wel afstand nemen van fotograaf Pierce Powers, haar jeugdliefde met wie ze een platonische relatie heeft. Die relatie verandert als hun vriendschap door erotiek een ander niveau krijgt. Ze proberen een leven als geliefden uit tot Taylor naar Parijs vertrekt op weg naar een nieuwe toekomst. Als ook Pierce een nieuwe weg inslaat moet Taylor kiezen: een roemrijke carrière, een leven met Pierce of is er een andere oplossing? Een vlot geschreven romantisch verhaal met erotische scenes. Het boek is het derde* en laatste deel van de ‘Zomerzussen-serie’.