Cd
Nederlands

Vakantiehits

K3 (uitvoerder)
+1
Vakantiehits
×
Vakantiehits Vakantiehits

Vakantiehits

Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar, Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Compilatie met tien liedjes.
Toon meer
Titel
Vakantiehits
Uitvoerder
K3
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2008
EAN
5414233904168
CDR
JK157584

Besprekingen

Het nieuwste album van de succesvolle Vlaamse meidengroep K3 (Karen, Kristel en Kathleen) is een verzameling van hun meest bekende nummers. Allemaal vrolijke liedjes om lekker op te dansen en luid mee te zingen, zoals Yippee yippee, Dokter dokter, Kuma hé, Liefdeskapitein. Niet te missen voor alle K3-fans.

Over K3

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Beau Poncelet

K3 is van oorsprong een Belgische meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire voornamelijk gericht op een jeugdig publiek. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de eerste bezetting uit 1998: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door Studio 100 en geschreven door Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis. Het unieke aan deze groep is dat deze talentenjachten organiseert om nieuwe leden te werven voor de groep als een lid van de groep of de hele groep besluit te stoppen. Deze heten K2 zoekt K3(als een lid van de groep stopt) of K3 zoekt K3(als de hele groep stopt). Ze worden in een jaar dat een lid van de groep of de hele groep heeft besloten te stoppen uitgezonden op SBS6(in Nederland) en VTM(in Vlaanderen)

Kathleen Aerts verliet in 2009 de groep en werd opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman. Op 6 november 2015 zijn Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Klaasje Meijer, Hanne…Lees verder op Wikipedia