Cd
Nederlands

Ya ya yippee

K3 (uitvoerder)
+1
Ya ya yippee
×
Ya ya yippee Ya ya yippee

Ya ya yippee

Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar, Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Toon meer
Titel
Ya ya yippee
Uitvoerder
K3
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2006
1 cd
Speelduur
00:39:28
EAN
5414233900924
CDR
JK137202

Besprekingen

De allernieuwste cd van Karen, Kristel en Kathleen is alweer hun achtste album, waarvoor zij zaterdag 2 september een gouden plaat (voor de verkoop van meer dan 35.000 stuks) kregen uitgereikt. Eerste nummer van het album is de titelsong en de succesvolle zomerhit Ya ya yippee. Daarnaast zijn nog elf andere liedjes te horen waaronder Dokter dokter, Sprookjesbos, Bibliotheek, Op televisie, Feestje, Vriendschap. Allemaal nummers om lekker op te dansen en luid mee te zingen. Niet te missen voor alle K3-fans.

Over K3

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Beau Poncelet

K3 is van oorsprong een Belgische meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire voornamelijk gericht op een jeugdig publiek. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de eerste bezetting uit 1998: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door Studio 100 en geschreven door Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis. Het unieke aan deze groep is dat deze talentenjachten organiseert om nieuwe leden te werven voor de groep als een lid van de groep of de hele groep besluit te stoppen. Deze heten K2 zoekt K3(als een lid van de groep stopt) of K3 zoekt K3(als de hele groep stopt). Ze worden in een jaar dat een lid van de groep of de hele groep heeft besloten te stoppen uitgezonden op SBS6(in Nederland) en VTM(in Vlaanderen)

Kathleen Aerts verliet in 2009 de groep en werd opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman. Op 6 november 2015 zijn Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Klaasje Meijer, Hanne…Lees verder op Wikipedia