Boek

(S)toverij met frieten 2

Marc De Bel (auteur)
+1
(S)toverij met frieten 2
×
(S)toverij met frieten 2 (S)toverij met frieten 2

(S)toverij met frieten 2

Mona moet helpen om het huis te schilderen en kan dus helaas niet mee met haar vrienden naar Pairi Daiza. Maar dan belt oma Fried (zie (S)Toverij met Frieten) met de vraag of zij wil invallen voor het meisje dat in het toneelstuk de Boself speelt. Mona speelt echter niet alleen Boself, maar helpt ook opa bij het bouwen van een kijkboomhut, ze neemt het op voor Fera Vos en haar twee welpjes, wordt
Titel
(S)toverij met frieten 2
Auteur
Marc De Bel
ISBN
9789089245007

Over Marc De Bel

Marc de Bel (Kruishoutem, 7 mei 1954) is een Vlaams jeugdauteur. Voordat hij met zijn schrijverscarrière begon was hij (van 1974 tot 1983) onderwijzer. Met een van zijn leerlingen, Stedho, maakte hij twee stripalbums, die hij in eigen beheer uitgaf. De Bel werd vervolgens voltijds schrijver. Hij is gehuwd en heeft vier kinderen.

Bibliografie

Hieronder volgt een lijst van zijn boeken.

  • 1987 - Het ei van oom Trotter (Van Halewyck, 17e druk 2017)
  • 1988 - Meester Pluim en het praatpoeder (Infodok, 5e druk 1998)
  • 1988 - Wimpie en de wensautomaat (Infodok)
  • 1989 - Blinker en de bakfietsbioscoop (Infodok, 6e druk 1997)
  • 1989 - Het dagboek van Zwarte Piet (Infodok, 2e druk 1998)
  • 1989 - De kracht van Ajajatsoe (Infodok, 5e druk 1997)
  • 1990 - De knetterkwabmachine (Infodok, 4e druk 1998)
  • 1990 - Blauwe snoepjes (I…Lees verder op Wikipedia