Wordt jouw talent vereeuwigd in ons gloednieuwe leescafé?

Voorlopig kunnen we het leescafé nog niet in gebruik nemen. Daarom is de wedstrijd ‘Teken aan de wand’ verlengd tot eind februari.

Binnenkort opent de nieuwe leesruimte in de bib! De achterste wand (afmetingen zie je hieronder) kan nog wat opfleuring gebruiken. Hiervoor lanceren we een grafisch ontwerpwedstrijd. De wedstrijd loopt vanaf 16 november tot 28 februari 2021. Het ontwerp komt op de achterwand van de leesruimte, en zal onmiddellijk de aandacht trekken bij het betreden van de bib. Het beeld moet alle generaties kunnen aanspreken. Iedereen kan deelnemen. Je mag maximum 1 ontwerp inzenden per persoon.

Wedstrijd_teken_aan_de_wand
© Unsplash

Hoe deelnemen?

Lees hier het wedstrijdreglement

Mail ons je ontwerp in hoge resolutie en in pdf-formaat. 

Afmetingen wand

accentmuur_afmetingen

Wat kan je winnen?

Het winnend ontwerp zal aangebracht worden op de daarvoor voorziene wand in het leescafé, met duidelijke vermelding van de naam van de ontwerper. 

De winnaar krijgt een toegangsticket voor een kunstbeurs (Brussel of Amsterdam), met een treinticket en een overnachting.

Prijsuitreiking / Bekendmaking winnaars

Begin maart wordt de winnaar verwittigd en uitgenodigd voor de officiële opening van het leescafé, onder voorbehoud van de maatregelen omtrent Covid-19 die dan van kracht zijn.  

Meer info?

Mail ons of tel: 03 650 03 60