cinema

#Blijfinuwkot met gratis dvd's tijdens de Paasvakantie!

Omdat ook wij u graag in uw kot zien, betaal je géén leengeld voor dvd's tijdens de Paasvakantie!  

Lees verder

Om de sluitingsperiode van de bib door de coronacrisis te overbruggen start de hoofdbibliotheek van Brasschaat vanaf vrijdag 27/3/2020 met een afhaalbib op afspraak voor haar leden die in Brasschaat wonen.

Lees verder

Ook in tijden van Coronamaatregelen kan je terecht bij de bib. Met je Mijn Bibliotheek-profiel lees je digitale prentenboeken van Fundels met je kroost of blader je digitaal door de krant.
 

Lees verder
coronavirus

Fake of echt nieuws?

Vandaag is het 1 april: voor de meeste mensen een dag om iemand voor de gek te houden, en voor ons een dag om Fake News in de spotlight te zetten. 

Lees verder

Waar vind ik gratis e-boeken?

Op dit moment is het niet mogelijk om e-boeken te lenen via de bib. Cultuurconnect werkt aan een nieuw uitleenmodel voor e-boeken in bibliotheken.

 

Lees verder

Iederéén leest mee, dankzij de Anderslezen-app!

Met de Anderslezen-app leest iederéén mee tijdens de Jeugdboekenmaand!

Lees verder

Nieuwe Boekenzoeker

Na 15 jaar was de oude Boekenzoeker aan vernieuwing toe. Nu is er een totaal vernieuwde website! Voortaan kan iedereen op boekenzoeker.be terecht voor leestips op maat.

Lees verder

Deel je favoriete Young Adultboek op Instagram!

Ben je young adult en boekverslaafd? Maak dan een originele foto van je lievelingsboek, schrijf er een review bij en deel het op Instagram met #yabibbrasschaat! 

Lees verder