Bib gesloten van 14/3 tot en met 19/4, ook de inleverbus.

In het kader van de coronacrisis blijft de bib gesloten tot en met zondag 19/4/2020. Deze termijn kan nog verlengd worden.

We sluiten de inleverbus af vanaf vrijdag 20/3/2020 om de veiligheid van onze bibliotheekmedewerkers te kunnen garanderen.

Was de terugbrengdatum van uw materialen 13/3/2020 of een latere datum, dan hebben wij die automatisch verlengd tot 8/6/2020. Blijft de bib door omstandigheden nog langer dicht, dan verlengen wij uw materialen opnieuw. U hoeft hier zelf niets voor te doen.

Had u reeds boete vóór 13/3/2020, dan blijft deze behouden, maar loopt deze niet verder op tijdens onze sluitingsperiode. U hoeft hier zelf niets voor te doen.

Alle activiteiten die in de bib gepland waren in deze periode, worden afgelast.

Vanaf vrijdag 27/3/2020 start de bib een tijdelijke afhaalbib voor leden van de bibliotheek die in Brasschaat wonen om de sluitingsperiode door de coronacrisis te overbruggen.

Wij wensen jullie allemaal toe om gezond te blijven.

Het bibliotheekteam