De bib sluit van wo. 6 oktober tot ma. 18 oktober 2021

Wij sluiten even de deuren om over te schakelen naar nieuwe bibliotheeksoftware. Op maandag 18 oktober a.s. ben je opnieuw welkom in de bib en kunnen wij jou nóg beter van dienst zijn. Wie in deze periode boeken of ander materiaal terug moet inleveren, mag deze wat langer houden. We verlengen de inlevertermijn, zodat je geen boete krijgt.

Wise

De bib schakelt over naar Wise, een systeem dat door elke Vlaamse bibliotheek gebruikt zal worden. Het heeft heel wat voeten in de aarde om alle gegevens uit de oude software over te zetten naar de nieuwe software. Bovendien moeten wij de nieuwe software nog een beetje in de vingers krijgen. Daarom sluit de bib anderhalve week.

De inleverbus zal die periode ook gesloten zijn. Die kan je pas vanaf 13 oktober terug gebruiken. Met de materialen die dan ingeleverd worden testen we al achter de schermen of alles terug functioneert.

Op ma. 18 oktober gaan we opnieuw open en dit pas om 14u.